Over ons

Gebrand op kwaliteit!

Notenkraam Slagboom is een (h)echt familiebedrijf, gedreven om uw smaakpapillen te verrijken! Door jarenlange ervaring in, en passie voor het vak kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Zoals onze slogan luidt, zijn wij ”gebrand op kwaliteit”. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit!

Jan Slagboom

Een bekend fenomeen op onze markten! Begonnen in het vak op 16 jarige leeftijd en heeft inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring! Wij kunnen ons niet indenken dat er iemand is met meer passie en liefde voor het vak.

Geert Slagboom

Zet zich inmiddels al meer dan 10 jaar in voor het bedrijf! Staat 24/7 klaar voor onze klanten en leeft voor het vak. Bij Geert staat de kwaliteit van onze producten op nummer 1. Hij doet er dan ook écht alles aan om u van de lekkerste producten te voorzien!

Arjan Slagboom

Sinds kort draait Arjan ook mee in het familiebedrijf. Arjan heeft 6 jaar ervaring opgedaan in de verpakkingsindustrie m.b.t. ons concept! Door een gestaagde groei heeft hij de overstap gemaakt naar Notenkraam Slagboom. Door deze ervaring kan Arjan u uitstekend te woord staan en heeft antwoord op al uw vragen.

William Slagboom:

Ook William is niet meer weg te denken bij Notenkraam Slagboom. William werkt inmiddels alweer een kleine 2 jaar in ons bedrijf. William is een harde werker, gedreven en doet er alles aan om onze hoge standaard in kwaliteit te kunnen leveren.

Op deze markten zijn wij te vinden:

N

Woensdag 08:00 - 13:00 uur

Wageningen

N

Donderdag 08:00 - 13:00 uur

Oosterbeek

N

Vrijdag 08:00 - 13:00 uur

Bennekom

N

Zaterdag 08:00 - 17:00 uur

Wageningen

Kwaliteit & service

zoals op de markt

Ruim assortiment

Van snack tot superfood

Winkelwagen